Våra tjänster

Elektricitet används överallt, det är en miljövänlig energikälla som gör våra liv oerhört mycket lättare. Utan el hade vi inte haft tvättmaskiner, diskmaskiner, lampor (som vi känner dem), vi hade inte haft eldrivna spisar, inga TV-apparater och inga datorer. Det är en svår sak att föreställa sig.

Behovet av kunniga elektriker är stort. Det måste finnas kompetenta elektriker att laga, installera och hantera elektricitet i allt från privatägda hus till stora industriföretag. En person som inte kan något om el ska aldrig ge sig på att försöka fixa den själv – felanvänd blir elen snabbt livsfarlig.

Vi på Fast Entreprenad El AB har bred kompetens och lång erfarenhet av elektricitet i de flesta former. De flesta av våra uppdrag handlar om större och mindre elinstallationer på olika platser. När du ger oss ansvar för din elanläggning så väljer vi ut en eller två personer ur vårt team som får bli den officiella kontaktpersonen. Denna person kan du som anlitat oss sedan ringa direkt om det uppkommer frågor eller dylikt.

Välkommen in!

Fast Entreprenad El AB är din elektriker i Halmstad. Vi erbjuder alla tänkbara tjänster inom el – till såväl privatpersoner som storföretag. Välkommen

Kontaktinformation

Fast Entreprenad El AB
Laholmsvägen 50,
302 67 Halmstad


(Lämna tom)

Välkommen in till oss med din offertförfrågan!

KONTAKTA OSS