Fokus på miljön - hållbara ellösningar

Som elektriker har man ett ansvar för att skapa elanläggningar som ger säkra, hållbara resultat och alltid ur ett hälsosamt och hållbart miljöperspektiv.

Vi på Fast Entreprenad El AB strävar alltid efter att välja moderna, miljögodkända material, de ska vara snälla mot såväl arbetsmiljön som naturen utanför våra hem och hus. När vi kommer till ditt hus/din byggnad vill vi göra så lite skada som möjligt, dessutom värnar vi givetvis också om vår egen hälsa.

När vi arbetar ser vi också till att använda oss av effektiva, moderna verktyg och maskiner för att arbetet ska gå så snabbt och smidigt som möjligt utan att kvaliteten på våra jobb kompromissas.

Återvinning

Allt avfall som går att återvinna lämnar vi givetvis till återvinningen och allt miljöfarligt material tar vi hand om på rekommenderat vis.

Hela teamet på Fast Entreprenad El AB har alla samma ambition att arbeta med miljön i fokus, det är sådant som skiljer oss från andra elektriker. Alla i teamet delar samma åsikter och tankar kring det miljöfokuserade arbetet – det genomsyrar allt vi gör.

Välkommen in!

Fast Entreprenad El AB är din elektriker i Halmstad. Vi erbjuder alla tänkbara tjänster inom el – till såväl privatpersoner som storföretag. Välkommen

Kontaktinformation

Fast Entreprenad El AB
Laholmsvägen 50,
302 67 Halmstad


(Lämna tom)

Välkommen in till oss med din offertförfrågan!

KONTAKTA OSS